[honeypot honeypot-826 nomessage:true]

HTML5 banner / 2D animáció

HTML5 BANNER / 2D ANIMÁCIÓ

Napjainkban az animációs reklámkampányok jelentősen előtérbe kerültek! Ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy animációs bannereink segítségével tökéletes és figyelemfelkeltő megjelenést biztosítsunk megrendelőink számára! Az általunk készített HTML5 animációk minden asztali gépen,valamint mobileszközön zavartalanul megjelennek, függetlenül attól, hogy a gépre korábban telepítésre került-e bármilyen plugin e célból!

Mi is az a HTML5 banner? A HTML5 a HTML (Hypertext Markup Language), vagyis a web központi programnyelvének az átdolgozott változata. A kifejlesztésének egyik fő célja, hogy a webes alkalmazásokhoz ne legyen szükség pluginek (pl. Adobe Flash) telepítésére.

Mivel a Google is lépett egy nagyot a Flash ellen azzal, hogy a Chrome alapesetben betölti ugyan, de nem indítja el a Flash bannereket, ezért számunkra is kulcsfontosságú volt, hogy ügyfeleinknek is gyors, színvonalas megoldást nyújtsunk ennek a problémának a kezelésére!

A megoldást pedig ebben az esetben egyértelműen a HTML5 rendszerű animációk jelentik! A Flash fokozatosan visszaszorul a játék oldalakra, de idővel onnan is el fog tűnni és a helyét a HTML5 veszi át! Ez a változás természetesen a reklámipart is igen komolyan érinti!

HTML 5 banner

 

Flash banner
  flash banner

Miért is jó ez a hirdetőknek? A válasz nagyon egyszerű!A Flash bannerek egészen idáig csak a weben futottak, a mobilos nézethez eddig is backup-okra volt szükség. A HTML5 megjelenésével ennek vége, a banner ezentúl minden felületen akadálytalanul megjelenik, legyen szó asztali gépről, iPad-ről, Androidról…tehát már akár a mobilunkon is élvezhetjük ugyanazokat a szép animációkat, ami pár éve még elképzelhetetlen volt!

Ha szeretnéd, hogy reklámkampányod mindenki számára látható és olvasható legyen, akkor a HTML5 jelentheti számodra a megoldást! Így azok is látni fogják a tartalmakat, akik már rég letiltották a Flash playereket böngészőikről! A HTML5 által lehetőségünk van ugyanolyan szép, színes és jó felbontású animációk készítésére, mint korábban a Flash használatakor, mindemellett a fájlok mérete kicsi és igen gyorsan töltődnek be, mivel a weboldallal közös nyelven készülnek!

A 2D reklám animáció A 2D reklám animáció nyújtja a legtökéletesebb megoldást terméked, vagy szolgáltatásod pörgős, látványos és figyelemfelkeltő bemutatására bármely online felületen (honlapon, webáruházban, közösségi média kampányokban, vagy fizetett online hirdetésekben is akár..).

A 2D animáció segítségével gyorsan, akár 1 perc alatt is teljes betekintést nyújthatsz céged működésébe, tevékenységébe! A “gyorsan” ezen a területen kiemelten fontos, hiszen az olvasók átlagosan 1 percnél rövidebb időt töltenek el honlapodon, tehát igen rövid idő áll rendelkezésedre ahhoz, hogy olvasód vásárlóddá váljon! A professzionális videó hirdetés kreatív és szórakoztató tartalma látványosan növeli a konverziók arányát honlapodon, segít a márka arculatának ismerté válásában, vagy akár az új termékek megismertetésében, piacra dobásában. Milyen 2D-s animációk közül választhatsz?

  Mivel az animáció ára minden esetben annak bonyolultságától függ, ezért nagyon fontos, hogy írj nekünk egy levelet az alábbi részletekkel:

  Ha ezek az információk rendelkezésedre állnak, akkor keress minket itt!