[honeypot honeypot-826 nomessage:true]

SEO – keresőoptimalizálás

SEO-Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás története közel egyidős az Internet megjelenésével (1993). Bár napjainkban is többféle kereső létezik (Google, Bing, Ask.com), Magyarországon mégis egyeduralkodóként tekinthetünk a Google-re, éppen ezért hazánkban a SEO is kimondottan erre az egy keresőre épül. Annak érdekében, hogy a honlapunk a keresőben a lehető legjobb helyet szerezze meg, az oldalt teljes mértékig a Google algoritmusainak megfelelően ajánlott kialakítani!

 

keresőoptimalizálás

Hogy mik is ezek, abban nem lehetünk teljesen biztosak, munkánkat legfeljebb az elmúlt évek tapasztalatai, illetve a mások által összegyűjtött észrevételek segítik.

Az teljesen biztos, hogy amikor az emberek határozott céllal keresgélnek a Google oldalain, akkor az általunk megjelölt keresőszavakra felugró oldalakból nagy eséllyel csupán az első, maximum a második oldalt nézik majd át, de az is előfordulhat, hogy már az első három találat valamelyikénél leragadnak és vásárlói döntést hoznak. A vásárlások közel 2/3 része az első három helyezett között dől el!

A SEO, vagyis keresőoptimalizálás feladata tehát egy adott honlap keresőmotorokban történő megjelenésének javítását jelenti a nem fizetett találatok között. Éppen ezért azt is mondhatnánk, hogy a SEO megfelelő kialakítása egy vállalt életében a hosszú távú marketing stratégia része kell, hogy legyen! A hatékony keresőoptimalizálás titka az, hogy egyszerre több területen zajlik, mint pl:

 Az Interneten található oldalakat bizonyos időközönként úgynevezett keresőmotorok pásztázzák. Ezek a motorok a számukra fontos információkat eltárolják. Az egyes keresések indításakor ezek között az adatok között keresnek a keresők, majd ez alapján feldobnak egy találati listát, melyet az olvasók preferenciái is természetesen befolyásolnak. Amelyik oldal nem található a keresőben, az olyan, mintha nem is létezne!

A találati listák első helyezettjei behozhatatlan előnnyel rendelkeznek versenytársaikkal szemben! Te is könnyen elérheted leendő vásárlóidat, ha a legfontosabb keresőszavakra
optimalizáltatod honlapodat! SEO, vagyis keresőoptimalizáló szolgáltatásunk az alábbi területeket érinti:

 

 

Az általunk írt szövegek minden esetben informatívak, megfelelően illeszkednek céged arculatához, tevékenységéhez. A legfontosabb szempont viszont a tartalomírás során az, hogy a keresőmotorokat és az oldal látogatóit is tökéletesen kiszolgáljuk, tehát a szöveg az olvasónak szóljon, ugyanakkor a honlap indexálása során is jól teljesítsen!

Cégvezetőként tudod, hogy az általad forgalmazott termék, vagy az általad nyújtott szolgáltatás a legjobb a piacon? Akkor a tartalommarketing által most vásárlóid is megbizonyosodhatnak, hogy céged a legmegfelelőbb választás a rendelkezésre álló ajánlatok közül! A megfelelő szövegírás révén ismertebbé, elismertebbé teheted céged, új értékesítési csatornákat építhetsz ki és új vevőket szerezhetsz.

SEO csomag ajánlatainkért kattintson ide!

Cégünk foglalkozik Facebook és Google adwords kampányok menedzselésével is, erről részletesebben ezen a linken olvashat!