[honeypot honeypot-826 nomessage:true]

Webfejlesztés, webdesign

Webfejlesztés

A a mai világban minden cég számára előnyös, ha él az internet nyújtotta lehetőségekkel, ha részese ennek a világnak. A webes elérhetőség, számodra nagyon sok előnyt szolgáltat, szemben azokkal a verseny társakkal, kiknek nincs webes elérhetőségük. Tekinthetjük úgyis hogy alapkövetelmény a weben való részvét. Ahhoz, hogy mindig sikeres lehess az online világban, talpon kell maradnod ebben a forgatagban. Folyamatos támogatás szükséges ahhoz, hogy ez a komplex rendszer működőképes és nem utolsó sorban sikeres legyen.Ekkor lép színre a webfejlesztés.

Nem elég csupán egy weboldal, melyen megjeleníted a szolgáltatásaidat, melyen elmeséled céged történetét, referenciákat mutatsz be, hiszen ebből található több tucat. Nagyon fontos alapkövetelményeknek kell eleget tennünk ahhoz, hogy weboldalunk sikeres legyen, magas látogató számot tudhasson magáénak. Ehhez nem elég ismerni az alap beállításokat, ennél jóval többet kell tenned ahhoz, hogy weboldalad dinamikussá, sikeressé váljon.
webfejlesztés

A cél minden esetben egy felhasználóbarát, mobilbarát és keresőbarát honlap, melyet segítségünkkel könnyedén el is érhetsz! Felhasználóbarát, vagyis könnyen kezelhető. Mobilbarát, hiszen statisztikai adatok szerint a internetes keresések száma, több mint 50%-ban mobileszközről történik. ( reszponzív webdesign) Keresőbarát, vagyis nem elég hogy legyen saját honlapunk, hiszen, ha nem jelenik meg a webes keresőkben, akkor mit sem ér. Általában egy-két módosítás elég ahhoz, hogy egy weboldal keresőbarát legyen. Beszélhetünk akár új, vagy már régóta működő honlapról.

A webfejlesztés komplex feladat. Célunk minden esetben egy honlap sikeressé tétele, dinamikus weboldalak építése!

 

Webdesign

Egy jól felépített színvonalas honlap, önmagában nem a siker kulcsa. Nagyon sokat nyom a latba a webdesign. Hiszen, az első amit megpillant az ember, a design, a kép, mely elé tárul. Fontos, hogy egyből hatást érjünk el vele, hiszen így garantáltan megragadja a célközönséget is. Nehéz meghatározni hogy mi lehet a tökéletes design, hogy milyen külső jegyek vannak a legnagyobb hatással az emberekre. De nem lehetetlen megtalálni az arany középútat, ami még nem sok, de nem is kevés. A tökéletes webdesign hatást gyakorol a profitra. Miért? Mert a webdesign fontos szerepet játszik a termék értékesítésében! Napjainkban a webdesign, nem létezik, reszponsive webdesign nélkül.

Cégünk foglalkozik Facebook és Google adwords kampányok menedzselésével is, erről részletesebben ezen a linken olvashat!

További kérdés esetén állunk rendelkezésedre itt

Cégünk foglalkozik Facebook és Google adwords kampányok menedzselésével is, erről részletesebben ezen a linken olvashat!